Ιβουπροφαίνη

Η ιβουπροφαίνη είναι ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο, το οποίο ενδείκνυται για τον πόνο. Είναι διαθέσιμη σε μορφή δισκίων.

Διαβάστε περισσότερα

Ισχιαλγία

Τα συμπτώματα της ισχιαλγίας περιλαμβάνουν οξύ πόνο ή μυρμήγκιασμα κατά μήκος των ποδιών ή των γλουτών. Σε πολλούς ανθρώπους ο πόνος από την ισχιαλγία επιδεινώνεται όταν κάθονται, το οποίο είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Μάθετε περισσότερα

Ημικρανία

Η ημικρανία είναι μία σοβαρή αιτία πονοκεφάλου, που είναι δύσκολο να αγνοήσετε. Συχνά συνοδεύεται από ναυτία και έμετο. Η ιβουπροφαίνη, όπως το Brufen®, έχει αποδειχθεί χρήσιμη στην αντιμετώπιση της ημικρανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά προϊόντων Brufen

Αναζητείστε το Brufen στις περιεκτικότητες των 200mg και 400mg ως ΜΗΣΥΦΑ

Brufen 200mg

Ανακαλύψτε την σειρά προϊόντων Brufen

Loading the player...

Πόνος στην πλάτη

Ο πόνος στην πλάτη είναι ένα συχνό πρόβλημα. Ο πόνος στην πλάτη προκαλείται συχνά από μυική δυσκαμψία. Μπορεί να είναι ευεργετική η κινητοποίηση και η ήπια άσκηση για τη μείωση της δυσφορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Πόνος στον αυχένα και στον ώμο

Ο πόνος στον αυχένα και στον ώμο είναι συχνός και μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακής στάσης του σώματος, στρες ή μεταφοράς μεγάλου βάρους. Το Brufen® ενδείκνυται για τη θεραπεία του πόνου ήπιας έως μέτριας έντασης.

Διαβάστε περισσότερα

Πονοκέφαλος

Ο πονοκέφαλος είναι γενικά πολύ συχνός, όμως υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πονοκέφαλου, που μπορούν να σας επηρεάσουν με διαφορετικούς τρόπους. Επίσης, ο πονοκέφαλος μπορεί να εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή και ενδεχομένως να παρεμποδίσει την εκτέλεση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα