Πληροφορίες για το Brufen®

Το Brufen® είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το 2000. Γνωρίστε περισσότερα γι’ αυτό το καλά τεκμηριωμένο και αναγνωρισμένο παυσίπονο.

Το Brufen® είναι ένα παυσίπονο, που ανήκει σε μία κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται ΜΣΑΦ (Μη-Στεροειδή Αντι-Φλεγμονώδη Φάρμακα), το οποίο περιέχει το γνωστό δραστικό συστατικό ιβουπροφαίνη. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την ιβουπροφαίνη ως ένα φάρμακο κατά του πόνου, το οποίο είναι επίσης αποτελεσματικό στην ανακούφιση της φλεγμονής. Το Brufen® κυκλοφορεί στην Ελλάδα ήδη από το 2000 και έκτοτε έχει χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του πόνου, του πυρετού και της φλεγμονής. Μία ματιά στα χαρακτηριστικά του Brufen® ως φάρμακο κατά του πόνου και της φλεγμονής για διάφορες καταστάσεις δικαιολογεί την ευρεία τουχρήση.

Κύριες χρήσεις του Brufen®

Το Brufen® ενδείκνυται για τη βραχυχρόνια ανακούφιση του οξέος πόνου και του πυρετού. Πιθανότατα έχετε ήδη συναντήσει την ιβουπροφαίνη σε κάποια μορφή, και πιθανόν γνωρίζετε στην πράξη τις χρήσεις και τα αποτελέσματά της. Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη εμπειρία με τη χρησιμότητα αυτού του φαρμάκου, ενδεχομένως θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πως το Brufen®(ιβουπροφαίνη) ενδείκνυται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συμπτωματική ανακούφιση:

  • Άλγους και φλεγμονής που σχετίζεται με εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων
  • Ηπίας έως μέτριας βαρύτητας άλγους (κεφαλαλγία, μυοσκελετικό άλγος, οδοντικό άλγος, δυσμηνόρροια)
  • Πυρετού

Που και σε ποια μορφή μπορείτε να βρείτε το Brufen®

Το Brufen® διατίθεται ως φάρμακο χωρίς ιατρική συνταγή στις περιεκτικότητες των 200mg και 400 mg.

Να συμβουλεύεστε το φαρμακοποιό ή το γιατρό σας εάν έχετε απορίες σχετικά με την κατάλληλη χρήση και δοσολογία και να διαβάζετε πάντα προσεκτικά τις οδηγίες που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών του προϊόντος προτού αρχίσετε να παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο.

Ιβουπροφαίνη

Η ιβουπροφαίνη είναι ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο, το οποίο ενδείκνυται για τον πόνο. Είναι διαθέσιμη σε μορφή δισκίων.

Διαβάστε περισσότερα

Πονοκέφαλος

Ο πονοκέφαλος είναι γενικά πολύ συχνός, όμως υπάρχουν διαφορετικοί τύποι πονοκέφαλου, που μπορούν να σας επηρεάσουν με διαφορετικούς τρόπους. Επίσης, ο πονοκέφαλος μπορεί να εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή και ενδεχομένως να παρεμποδίσει την εκτέλεση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

Διαβάστε περισσότερα